Casa Aladdin

Obra seleccionada 2018

La reforma d’un pis antic de planta baixa, amb la demanda quasi impossible de fer-lo créixer en superfície, es converteix en una excusa perfecta per proposar una redistribució tan horitzontal com vertical de l’habitatge.
A partir del desnivell existent entre el paviment interior i el seu llarg jardí posterior, i disposant d’una gran alçada lliure, plantegem rebaixar la cota d’una part de la planta per encabir-hi una plataforma intermèdia. Alhora, aquesta intervenció ens connecta una part de la casa a cota del jardí i ens n’eleva una altra per damunt del paisatge domèstic interior i exterior.
Per connectar els tres nivells obtinguts, disposem una catifa de formigó tangent al tall, que estirem fins a connectar totes les estances de la casa: des de la cuina fins al jardí passant pel nivell inferior d’habitacions i la sala-menjador. I per accedir al nivell superior que hem construït. Una catifa voladora.
Ubicació
Olot
Tipologia
Interiors
Any
2018
Autors
Promotor
Ferran Castanyer i Cinta Serra
Construcció
Promocions Grederes SL
Fotògraf
Marc Torra

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca