Estudi 1700

Obra premiada 2019

L’objectiu del projecte és la transformació d’un antic paller en un estudi professional. La intervenció realitzada pretén ressaltar els elements i materials originals de l’edificació existent i diferenciar clarament els nous volums afegits. Aquests es materialitzen mitjançant unes divisions lleugeres de fusta d’avet, que, amb la seva lleugeresa, volen contrastar amb la resta d’elements existents.

L’edifici es divideix en dues plantes. A la planta baixa es desenvolupen els espais públics, recepció, sala de reunions i serveis. La distribució es resol mitjançant quatre peces disposades a les cantonades i alliberant un espai central, en forma de creu, per a les circulacions i espais d’ús polivalent.

La planta primera s’utilitza com a espai de treball. Un espai diàfan, sense divisions, on el protagonista és una gran taula, en què tot l’equip treballa en paral·lel. Tota la intervenció —mobiliari, taules i estanteries— es resol utilitzant el mateix material i sistema.

Ubicació
Plaça de la Font, 4. Palau-sator
Tipologia
Interiors
Any
2019
Autors
Promotor
Jordi Riembau, Miquel Rusca
Fotògraf
Guillermo Pacheco

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca