Intervenció d’urgència a l’entrada de la Clínica Girona

Obra seleccionada 2007

Cal resoldre l’accessibilitat, incorporar una rampa, transformar l’escala existent i resoldre la relació entre l’àrea administrativa i el vestíbul general.

L’espai reduït, el que hi ha.

El temps escàs, vint dies.

El pressupost, acotat.

Els materials, pedra, acer i vidre.

Els colors, negre i blanc.

La identitat, a mig camí, acompanya i orienta.

La rampa ressegueix el perímetre, l’escala es desplaça lateralment, un mur central organitza els recorreguts i protegeix els àmbits de circulació.

Un llençol suspès del sostre amaga el garbuig de les instal·lacions existents, accessibles a tot vol, i acull càlidament la nostra visita o estada.

Ubicació
Girona
Tipologia
Interiors
Any
2007
Autors
Promotor
Clínica Girona SA
Construcció
Construccions Manuel Quintero SL
Fotògraf
Adrià Felip