Pavelló de convidats a Sa Tuna

Obra seleccionada 2017

L’encàrrec consisteix en la construcció d’un pavelló annex a la casa principal.
La volumetria és molt clara i simple: un ortoedre situat al mig del bosc, que modifica al mínim les característiques del seu entorn, com si sempre hagués estat allà.
El pavelló queda definit per una U de Corten i una gelosia, que creen un refugi al seu interior, un espai d’estar i de contemplació.
L’accés a l’interior es fa per la planta inferior i es caracteritza per ser una espècie de buidat escultòric dins la terra per després ascendir, mitjançant l’escala, fins al pavelló.
L’interior s’entén com un espai diàfan, amb una zona d’estar i un dormitori. El bany, tancat en una cantonada, és l’únic espai limitat espacialment.
Les façanes est, sud i oest són totalment vidriades, amb una protecció solar exterior formada per porticons corredors amb gelosia. La façana nord disposa d’unes obertures més controlades, que il·luminen i ventilen els espais de l’escala i el bany.
Ubicació
c. Rec de l'aigua, 10. Begur
Tipologia
Arquitectura
Any
2017
Autors
Promotor
Nicolas Maître
Construcció
Construccions Josep Alzina, SL
Fotògraf
Adrià Goula