Restaurant La Moixina

Obra seleccionada 2018

Un indret nostàlgic i romàntic, la font d’inspiració dels artistes de l’Escola d’Olot: els aiguamolls de la Moixina. I aquest projecte es troba justament al cor d’aquest paratge. Entenem que el paisatge ha de ser el material del nostre projecte.
Encarem l’encàrrec de reforma interior i d’adequació d’una nova entrada per al restaurant amb la mirada fixada en l’exterior, buscant trobar-lo en cada escombrat de la nostra vista. Obrim finestres al fons dels espais, eliminem totes les barreres opaques, construïm filtres que no esborren els colors… A través dels materials i de les textures que apliquem, cerquem domesticar el paisatge bo i portant-lo al nostre costat del vidre.
Per il·luminar els menjadors volem disposar d’una llum discontínua, de sotabosc. I, alhora, necessitem mitigar l’impacte excessivament tècnic que generen les lluminàries. És per això que dissenyem unes caixes toràciques infinites, que vesteixen les noves làmpades que pengen del sostre; un recurs paleontològic que farà companyia a la resta de fauna que gaudeix del restaurant.
Ubicació
Olot
Tipologia
Interiors
Any
2018
Autors
Promotor
Font Moixina SL
Construcció
Construccions Puig Alder SL
Fotògraf
Marc Torra

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca