Zona esportiva de la Devesa

Obra seleccionada 2013

L' objecte de l'actuació és la remodelació del recinte de la zona esportiva del parc de la Devesa de Girona, un gran parc urbà catalogat com a Bé d' Interès Nacional des de 1940.

S'han realitzat les dues primeres fases d' integració paisatgística, que comprenen la reforma de la piscina infantil i de la d'adults, la renovació de la vegetació i del reg, l' ampliació de la sala soterrada de filtratge, la construcció de tres pistes de tennis, dues pistes de pàdel i una pista de voleibol sobre sorra i el nou edifici dels vestidors. Queda per realitzar una part de la urbanització.

Es respecta i es posa en valor l' element de vàlua, que és la gran cobertura vegetal en forma de sala hipòstila altíssima formada pels plàtans en estructura ortogonal, on les visuals es perden sense limitacions. Ho fem mantenint les visuals amb tanques transparents, mitjançant colors integrats als paviments i als vetidors, i amb l'optimització i la mimetització de les volumetries.

Ubicació
Zona esportiva de la Devesa de Girona. Girona
Tipologia
Equipaments
Any
2013
Autors
Promotor
Ajuntament de Girona
Construcció
OBYCALL, Obres i Canalitzacions Lloret S.A. Serveis Elèctrics INGISA S.L.
Fotògraf
Adrià Lahuerta i Carlota Coloma