Marta Sequeira

Marta Sequeira (Lisboa 1977) és llicenciada en arquitectura per la Universitat Tècnica de Lisboa (2001), Estudis Avançats en Projectes d’Arquitectura (2005) i Doctora en Projectes d’Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya (2008).
La seva tesi sobre els espais públics de Le Corbusier després de la Segona Guerra Mundial ha estat guardonada al Concurs de textos universitaris en ciències humanes 2009, organitzat per la Fundació portuguesa per a la ciència i la tecnologia i per la Fundació Calouste Gulbenkian, i el premi ICAR-CORA a la millor tesi doctoral 2011, organitzada pel Consell Internacional de Recerca en Arquitectura.
Actualment realitza la seva recerca post doctoral al Centre de Recerca en Urbanisme i Disseny d’Arquitectura de la Universitat de Lisboa. Ha estat professora associada i directora al Departament d’Arquitectura de la Universitat d’Évora i ha donat classes com a professora en estudis de llicenciatura, màster i doctorat a Portugal, Espanya i Mèxic.
Ha estat autora de diversos treballs de conferència, articles de revista i llibres. Membre dels equips de “DC Papers”, “International Journal of Architectural Heritage”, “Journal of Architecture and Urbanism” i “DEARQ – Jorunal of Architecture”.