Montse Nogués

Montse Nogués

És arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC, 1983).

Arquitecta responsable dels Serveis Culturals de la Demarcació de Girona del COAC (1986-1990). Ha estat comissària i dissenyadora de diferents exposicions; organitzadora de workshops, cicle de conferències i coordinadora en la publicació de llibres d’arquitectura.

Responsable de l’àrea d’Infraestructures i Obra Pública de l’Ajuntament de Calonge (2000- 2002).

Com a professional lliberal, treballa individualment i en col·laboració amb altres professionals en la redacció de plans i projectes d’espais i edificis públics. Ha participat en nombrosos concursos públics de projectes d’equipaments i espais públics en els quals ha obtingut diferents premis i mencions.

Ha obtingut premis a l’obra realitzada en l’àmbit nacional i internacional: Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, Premis a la Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo, Premis a la Bienal Iberoamericana, Premis BigMat, Premi Lledó Il·luminació, Architzer A+ Awards. Ha estat nominada als premis Mies van der Rohe 2019.

Ha format part com a jurat de concursos d’arquitectura, beques d’investigació, tesis doctorals i del comitè científic del Foro Arquia Próxima 2018.

És patrona de la Fundació Arquia, des de 2005.