Caos de la cadira

Obra seleccionada 2017

La intervenció pretén transmetre a l’espectador allò que el mateix títol expressa: el CAOS. Per aconseguir aquest objectiu, es pren un element simbòlic com ho és la popular cadira blanca de plàstic. Aquest element s’agafa com a idealització d’una cadira perfecta, senzilla, bàsica i immillorable. Es podria definir, doncs, com un element conformat per quatre potes, una base sòlida i un recolzament per a l’espatlla consolidat per làmines de plàstic estrictament necessàries per tal de garantir la comoditat de l’usuari.
La proposta del projecte es basa a aconseguir una visió caòtica de l’element perfecte, a aconseguir, doncs, distorsionar la perspectiva cap a aquest objecte. L’objectiu és desordenar l’ordre de la cadira.
Amb tot plegat, la intervenció es resol en la consolidació d’un amuntegament de cadires disposades de forma aleatòria, on el públic identifica clarament l’element bàsic de baix cost però en una dimensió que impacta i transmet l’objectiu buscat de caos, confusió, embolic, desordre…
Promotor
Lluèrnia. Associació Cultural
Fotògraf
Ariadna Serrano, David Tortajada, Albert Martí, Ramon Heras i Rosa Ais