Carpa al restaurant Les Cols

Obra seleccionada 2013

Evocar el passat. Reunir-se a l’exterior, prop d’una font, sota l’ombra d’una arbreda. Un dinar familiar al camp. Evocar la vida a l’aire lliure. Evocar l’art culinari. Sobre un suport neutre, gairebé inexistent, de mobiliari llueixen els colors, els sabors, les textures diferents, una preparació acurada i laboriosa per al plaer d’unes hores. Evocar l’essencialitat. La pedra que s’extreu torna al lloc en forma de murs, talussos i paviments. Els tubs d’acer es recolzen i ens donen la forma de l’umbracle, i la membrana etfe, transparent i inexistent, ens protegeix del sol i de la pluja. Evocar el futur. Les imatges virtuals i les imatges reals es confonen. Sorgeix d’aquest lloc però les respostes són universals. Respostes contemporànies i sostenibles. Evocar el temps. Apreciar el transcórrer de les hores, el sol, els núvols, la pluja, la foscor, la lluna. Tornar a sentir aspectes de la natura que es donaven per oblidats.

Ubicació
Ctra. de la Canya s/n. Olot
Categoria
Arquitectura
Any
2013
Autors
Promotor
Restaurant Les Cols
Construcció
Construccions Metàl·liques Olot S.L. Cros encofrats S.L. Iaso S.A Floristeria l’Arrel Tronics2000 S.L.
Fotògraf
Eugeni Pons Hisao Suzuki