Fràgils

Obra finalista 2006

La companyia “Acordansa” defineix el seu treball com dansa-teatre visual. A partir d’aquest concepte, es fa indispensable crear una escenografia que transmeti tot allò que nosaltres volem explicar.

Els nostres moments més privats, íntims i personals han d’arribar a l’espectador i per a aconseguir això necessitem una escenografia viva, mutant, flexible, que ens permeti crear diferents situacions i fins i tot diferents estats anímics.

Així doncs, un recurs tan senzill com la tela de licra i una estructura que fora muntable i desmuntable, ens ofereix un enorme ventall de possibilitats per a explicar el nou espectacle “Fràgils”.

“Havia d’existir una relació entre la escenografia i nosaltres mateixos.”

Uns volums blancs, pràcticament perfectes, aparentment massissos, irrompibles, freds, creats a partir de la tela de licra i de l’estructura de ferro, ens permeten treballar amb ells ajudant-nos de la llum, les ombres, les projeccions i fins i tot amb els propis ballarins per a deformar l’escenografia fins a arribar a ensenyar-nos el més íntim d’ella i de nosaltres mateixos.

Ubicació
C/ Montcalm, 26 2on 1er - 17005. Girona
Categoria
Espais efímers
Any
2006
Autors
Promotor
CIA Acordansa