Restaurant Villa Mas

Obra seleccionada 2024

El Restaurant Villa Mas està ubicat en un edifici modernista a primera línia de mar a la platja de Sant Pol de s’Agaró.

Hem dissenyat l’espai de cuina per poder-hi treballar amb més qualitat en tots els àmbits que el componen: més llum, més confort acústic i més interacció entre tots els treballadors.

El bloc de cocció és un piano central, des del qual el xef té visió sobre tots els espais i tot l’equip. S’han repensat les circulacions i els moviments entre la sala i la cuina perquè el treball intern sigui més còmode i agradable, sense deixar de banda l’estètica i l’essència del lloc.

S’han emprat principalment tres materials: l’acer, la ceràmica vidriada blava i la fusta d’iroc. L’acer per a les superfícies de treball, la ceràmica com a revestiment vertical, inclosa la gran campana central que presideix el cor de la cuina, i finalment l’iroc a la zona del passaplats i per a aquells elements més nobles, com el mobles de cobrament i la vitrina de copes.

Ubicació
Sant Feliu de Guíxols
Categoria
Interiors
Any
2024
Autors
Promotor
Restaurant Villa Mas, SL
Construcció
Burgos Gasull, SL
Col·laboradors
Míriam Jorba, arquitecta / Anna Gimenez, arquitecta i renderització / Robert Gelabert, arquitecte tècnic / Gerard Formentí, enginyer, estructures / Proisotec SL, enginyeria, instal·lacions
Fotògraf
Xavi Juanola