FEM

Menció 2023

El nou centre de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) de les comarques de Girona pretén convertir-se en un espai d’acollida i de trobada per a les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies. Vol donar resposta a les seves necessitats a través de la dinamització d’activitats que promouen els hàbits de vida saludable i el benestar, com ara tallers de nutrició, mindfulness, exercicis de manteniment i la gestió de grups de persones amb esclerosi múltiple i familiars.

El projecte cerca la simplicitat i la màxima polivalència dels espais per poder-los adaptar a totes les activitats previstes, però, a la vegada, que aquests siguin càlids perquè les persones que els visitin es trobin en un ambient relaxat.

El centre s’organitza en tres espais principals: els despatxos, la sala polivalent i el pati exterior. L’element vertebrador és la divisòria/contenidor de fusta, que proporciona la transparència necessària per a l’entrada de llum natural, però al mateix temps l’opacitat requerida per a la privacitat dels usuaris.

Ubicació
Salt
Categoria
Interiors
Any
2023
Autors
Promotor
Fundació Esclerosi Múltiple
Col·laboradors
Joan Tarifa, arquitecte tècnic
Fotògraf
Toni Vilches