La porta dels somnis

Obra seleccionada 2020

El projecte s’engloba dins la Setmana dels somnis de l’escola El Bosc de la Pabordia de Girona i està lligat al festival de teatre A Tempo.
La porta dels somnis ens fa recórrer les diferents fases del son i ens transporta fins a arribar al moment més profund, en què apareixen els somnis. El subconscient de la nostra imaginació pren el control i és llavors que vivim experiències úniques, infinites i sense fronteres ni límits, en què poden aparèixer moments màgics i bonics i d’altres que no ho són tant.
La porta dels somnis pretén experimentar aquestes fases de la consciència desperta de qui s’hi endinsa, fer volar la imaginació i fer que cada nen somniï despert. Tot això, a partir d’una evolució de la claror del blanc a la foscor del negre de la nit per crear un procés sensorial que pretén endinsar el visitant en el món dels somnis.

Ubicació
Escola El Bosc de la Pabordia. Carrer Riera de Mus, 19. Girona
Categoria
Espais efímers
Any
2020
Autors
Promotor
Escola El Bosc de la Pabordia
Col·laboradors
Tutores: Txell Julià i Glòria Busquets Alumnes: 2n CFAS Decoració: Maria Boatella, Pere Compte, Carla Galindo, Judith Gili, Hoanna Giró, Mélani López, Alèxia Martín, Laura Peipoch i Alba Portés.
Fotògraf
Imatge1: Glòria Busquets Imatge2: Alba Jovani Imatge3: Lídia Sanahuja Imatge4: Carla Galindo Imatge5: Escola Bosc de l Pabordia Imatge6: Alèxia Martín Imatge7: Judith Gili