Obrador del Rocambolesc

Obra seleccionada 2020

L’obrador del Rocambolesc està situat a l’interior d’una nau industrial. La distribució del projecte s’ha realitzat amb un sistema sec de panells frigorífics, segons les necessitats tèrmiques. El funcionament de les màquines destinades a la producció industrial i el control de la temperatura de cada espai (cambres -20 oC, obradors 12 oC i 18 oC, oficines 20/25 oC) són molt rigorosos.

Aquests condicionants i la voluntat de tenir un lloc de treball confortable ens han portat a sintetitzar les solucions constructives. La producció energètica, d’alta eficiència, s’ha dissenyat amb un sistema de control que integra il•luminació, ventilació, climatització, refrigeració i fallades elèctriques i permet gestió i estalvi energètic en el seu funcionament i manteniment.
Destaquem el contrast de color, la creació d’una atmosfera confortable i lluminosa, que aconsegueix integrar la gran varietat de tipus de màquines, i la disposició de paraments vidriats que connecten visualment els espais de treball i circulació.

Ubicació
Carrer de la Riera de Gàrrap, 38. Girona
Categoria
Interiors
Any
2020
Autors
Col·laboradors
Eddie Chalecki, seguiment d'obra - Wattia Innova SLU, enginyeria
Fotògraf
Fragments