Reinventar-se o morir

Obra finalista 2013

…Els separadors tampoc tenim feina!

Encapçalant el repartiment de coprotagonistes d’una revolució professional que obliga el món de la construcció a reinventar-se per sobreviure, els SEPARADORS (element constructiu que garanteix el recobriment de formigó de les armadures d’acer que es disposen dins pilars, bigues i altres elements que es construeixen amb formigó armat) es reivindiquen i tendeixen, com la resta, a la despersonalització, a les estructures desjerarquitzades i als models en què tots els rols són imprescindibles. Cooperen i s’uneixen a mode de teixit floral per a cobrir el sostre del carrer Cúndaro.

Així, en grup i fent ús dels recursos que les seves característiques formals els adjudiquen, ens permeten entreveure el cel, si aixequem el cap, tot i estar coberts sota un bosc que espera, florit, l’èxit d’una bona collita.

Separadors units per brides, un fil quasi invisible i molts metres de tub d’instal·lacions que es disfressen de troncs aconsegueixen el muntatge que van immortalitzar propietaris de tot tipus de càmeres fotogràfiques; des del professional fins a l’àvia que ho relacionava amb el tapís que presideix la taula del menjador quan no estar parada.

Ubicació
Carrer Cúndaro. Girona
Categoria
Espais efímers
Any
2013
Autors
Promotor
Ajuntament de Girona
Fotògraf
Pere Fina Riera, Albert Bosch Xuclà, M. Clara Riera Escalona