Stand per Carns Vila

Obra seleccionada 2018

ESTAND PER A CARNS VILA al Fòrum Gastronòmic de Girona 2017
Durant el Fòrum Gastronòmic de Girona, Carns Vila té tres dies per convèncer antics i nous clients que no hi ha carn ni servei com els seus. De cuidar vedelles a regentar un petit bistrot efímer.
L’espai expositiu es materialitza amb dues operacions:
1. Una topografia que doblega el terra per crear dos nivells i puja generant parets que abracen l’espai. El nivell d’accés té l’escala d’espai públic de rebuda, mentre que el nivell superior, destinat als clients més propers, suggereix una zona de confort, més domèstica, on reunir-se i degustar els productes. De la barana pengen setze pestanyes particulars, on s’exposen vins regionals.
2. Un sostre lleuger, reminiscent d’arquitectures vernaculars per tots conegudes. Uns simples arcs metàl·lics fan de suport per tal que aquests articulats teixits de fusta s’adaptin a la forma de volta. L’onejant superfície filtra i reflecteix la llum càlida i confereix a l’espai una qualitat d’interior.
La carn vermella s’exposa en una gran vitrina, aus i llonganisses pengen del mur, mentre el pernilaire talla curosament des del podi de l’entresolat. Els comensals, recollits sota les voltes amb persianes, degusten entrecots i costelles. Els vins omplen les copes, les converses flueixen. Associacions territorials i maridatges gastronòmics, els bons vivants trobaran bon servei al bistrot de Carns Vila.
Ubicació
Girona
Categoria
Espais efímers
Any
2018
Autors
Promotor
Carns Vila
Construcció
Metric3
Fotògraf
Joan Guillamat